Alla inlägg under mars 2009

Av Jenny - 4 mars 2009 22:04


Nyss hemkommen efter ytterligare ett gympapass på Friskis.. eller nyss och nyss.. det var ett tag sen. :-)


Här är några fler dansfoton på mig som jag hittade på dansställets hemsida. Ni vet där jag var och dansade i torsdags förra veckan. Jag ser rätt glad ut, eller hur? Men jag hade som sagt en trevlig kväll. :-D


Nattis-kramen!






Av Jenny - 4 mars 2009 15:05


Tjipp!


Tummen upp för att min arbetsgivare har höjt friskvårdsbidraget med 500 kr per år. Idag ska jag kila iväg till gymmet och köpa ett allträningskort för ett helt år på Friskis & Svettis. Då är det fritt fram för mig att köra både gympa och gymträning hur mycket jag vill. Idag känner jag mig grymt taggad när det gäller att träna! Jag siktar på att få en snygg kropp till sommaren. 5-8 kilo ska jag försöka få bort innan början av juli månad. Har redan minskat med ca 4-5 cm i midjan så det går åt rätt håll. :-)


Är sugen på att åka iväg på något kul. Jag har några sparade semesterdagar kvar och första april kommer jag att få ytterligare 25 betalda semesterdagar. Det skulle vara så roligt att komma iväg på något. :-D Dans kanske? Jag skulle vilja åka iväg med snyggingen där uppe. Får se om han vill åka någonstans med mig och koppla av och/eller dansa (dans är ju oxå avkoppling på sätt och vis även fast man rör på sig).


Här hemma är det nästan barmark nu. Det känns nästan lite vårigt i luften. Min stortå med den avbrutna nageln (som jag skrev om häromdagen) känns mycket bättre tack och lov. Jihou! Och igår kom Mauro Scocco på besök hit till jobbet. Jag såg honom bara som snabbast för han kom in bakvägen, och inte via receptionen där jag sitter.


Fick mail idag om att det är dax att betala in första delbetalningen på campingstugan till dansveckan på Öland dit jag åker varje sommar. Jag kommer att dela stuga med samma människor som förra året. Det ska bli kul att dela stuga med dig igen, Micke! Jag vet att du läser min blogg. Undras vilka hyss vi kommer att bli utsatta för den här sommaren!? *smile* En trevlig överraskning som jag hoppas kommer att upprepas i år är den där champagne-frukosten som ni killar bjöd oss tjejer på. "- Hörde jag skål!?"


Imorgon är det sista dagen på skivbolaget. Vill egentligen stanna längre..


Igår var jag förresten på ett roligt dans-pass på Friskis & Svettis! Jag, Mia och Felicia provade på det för första gången. Vi såg nog lite roliga ut eftersom vi inte hann fullfölja alla dansrörelser ordentligt. Men alla är ju nybörjare i början. ;-)


Många kramar från mig :-)


Ps. Skoj! Andreas Kleerup (artisten som vunnit fyra grammisar) kom fram till min reception nu och sa att han hade hört att jag hade jobbat med hans pappa tidigare. Den 20:e februari nämnde jag för Andreas mamma att jag jobbat med Andreas pappa och att hon gärna fick hälsa till pappan från mig. Hon hade tydligen berättat det för Andreas Kleerup i sin tur, eftersom han kom fram till min reception och frågade mig om det var jag som hade jobbat med hans pappa. Intressant att veta va? Tihi Ds.



Av Jenny - 3 mars 2009 15:06


Mormor betalade sex stycken av trisslotterna som jag köpt och jag betalade tre stycken. Jag hade vinst på två lotter på totalt 75 kr. Vi säger att det var vinst på just mina lotter, så går jag iallafall plus-minus-noll för tre lotter kostar ju 75 kr. Hehe.. ;-) Dagens spännande höjdpunkt är över.. Jag bidde inte miljonär idag heller. Men pengar är inte allt här i livet. :-)


Hej hopp

Av Jenny - 3 mars 2009 14:24


Nu gäller det!! *tvår mina händer*

Idag är den stora dagen! Idag ska jag bli miljonär!! *ler förväntansfullt*

Jag har handlat nio stycken triss-lotter! Nu jäklar smäller det!


Jag återkommer när jag vet resultatet av allt skrapande.. :-P


Är inte denna teckning hur söt som helst?! Dom är så oskyldiga dom små liven.. *smile*


Av Jenny - 3 mars 2009 10:45


Den här tycker jag är riktigt rolig! :-D



Av Jenny - 2 mars 2009 22:18


En nybadad Jenny som nu ska krypa ner i sängen önskar alla en god natts sömn.. :-)


Dessa små dansvideos fann jag på www.dansmaffian.se för en stund sen. Vilka dansare säger jag bara! Jag är mållös! Deras lekfullhet på dansgolvet är bara så grym! Mmm, me like a lot! Jag blir glad bara genom att titta på dom. Tänk och kunna dansa så där.. Det vore något det. :-P


Natti natti



Av Jenny - 2 mars 2009 11:18


Snyft.. När jag gick och la mig igår upptäckte jag att min stortånagel hade gått av tvärs över hela nageln på mitten. Har aldrig varit med om det förut. Fattar inte hur det kunde ske? Jag minns inte att jag har slagit i tån eller tappat något på den lille rackaren. Enda klantiga som jag lyckats med är ju att ramla två gånger i pulkabacken igår..


Ringde till sjukvårdsupplysningen och sjuksköterskan där tyckte att jag skulle visa upp min tå för distriktssköterskan. Eventuellt kanske dom skulle behöva dra bort halva nageln. Hua! :-o Det låter inte så skönt, eller hur?


Nu har jag bara 3,5 arbetsdagar kvar här på skivbolaget. På torsdag är sista dagen, sen kommer hon jag vikarierar för tillbaka från sin semester. Imorgon kommer det troligen att komma en känd svensk artist hit. Jag säger inte vilken.. Får hålla er lite på sträckbänken. Tihi! ;-)


Statistik om kroppen:


- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen


- människans hårstrå kan hålla 3 kg:s vikt


- längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger 3


- lårbenet är lika hård som cement


- kvinnans hjärta slår snabbare än mannens


- på varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier


- kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen


- vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står


Kvinnor har redan läst färdigt denna info om kroppen.........

Männen tittar fortfarande på sin tumme.. ;-)


Baj baj!







Av Jenny - 1 mars 2009 18:56


Alla glada pensionärer och lilla jag har hoppat och skuttat runt på dagens gympapass på Friskis & Svettis. Vi har gymnastiserat så att svetten har lackat må ni tro. Det var samma baspass som jag var på för en vecka sen. Den här gången fick jag inte med mig någon kompis. Det var en annan instruktör som hade ett jobbigare pass och mycket roligare och mer medryckande musik än förra veckan. Bland annat spelade han en Linda Bengtzinglåt, Imperiets "Märk hur vår skugga" och den fina balladen med Lars Winnerbäck och Miss Li "Om du lämnade mig nu". Uj vilken svagis jag är när det gäller att göra armhävningar! Det är ju nästan skämmigt vad klen i armarna jag är just nu. Men jag är ju bara i början av min träningskarriär, så vi får väl se hur pass bra jag presterar om några månader. ;-)


Idag har jag även varit ute själv och promenerat. Kom fram till det högsta berget i min kommun. Blev sugen på att gå upp längst upp till toppen och titta på utsikten. Sagt och gjort, jag klättrade med bestämda steg upp tills jag stod på bergets platå. Det är verkligen underbart att vara ute i naturen. Jag stod där alldeles själv och njöt av den fina utsikten som sträckte sig åt alla håll. Allt var stilla. Jag kände mig lite ensam där jag stod. Det finns någon som jag saknar.


När jag påbörjade min promenad var inte tanken att jag skulle bestiga ett berg. Speciellt inte ett snötäckt sådant. Jag hade denna dag satt på mig ett par gympadojjor. Nu började den knepiga nedstigningen iförd gympaskor. Det var halt och det gällde för mig att hålla tungan rätt i mun. Oh-oh, shit vad halt det var på sina ställen! Ena sekunden stod jag lodrätt... i nästa ramlade jag pladask på rumpan med benen i vädret. AJ, min häck! Snabbt upp igen. Tittade mig omkring för att se om någon hade sett mig. Jodå, några ungar som åkte snowracer tittade på mig där nerifrån. Jag tog några steg till och.. Tjong! så låg jag där igen och sprattlade som en fisk som hoppat ur sitt akvarium. Jag kom fort upp på benen och hasade och stapplade ner den sista biten. Vet ni vad.. Jag känner någon som är öm om rumpan nu.. Jag kommer troligen att få ett högst osexigt blåmärke där. Men det är smällar man får ta om man leker bergsbestigare i gympadojjor. ;-P


Tog förresten några kort när jag stod högst upp på berget..


Igår sa mamma att hon tyckte att jag inte passade i min nuvarande frisyr. Tack för den passningen. Mamma kan vara väldigt uppriktig ibland. Vad ska jag göra åt min frisyr då? Jag håller ju på och försöker låta håret växa ut.. Skulle vilja ha sånt där långt hår som alla killar verkar tycka om.. Mamma tycker att jag passar bäst i kort hår. Själv skulle jag vilja ha långt hår, men jag vet inte riktigt om jag har rätta hårkvalitén för att ha riktigt långt hår.. Här under kan ni se ett kort på när jag var korthårig och ett när jag var ganska långhårig.  


Nu ska jag diska och sedan softa i tv-soffan.


Kramkalas på er! :-D


Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards