Alla inlägg under mars 2009

Av Jenny - 12 mars 2009 20:34


Ikväll tog jag, Mia och Franke i så vi nästan sprack! Ryggen knotar av trötthet och jag har en pulserande känsla i hälarna. Mina fossingar är lite urlakade.. Men jag är glad och känner mig utmattad på ett skönt sätt. Vi har gått en kvällspromenad på nästan två timmar! Vi gick och pratade om ditten och datten.. Franke blev säkert oxå glad av att få röra på sig ordentligt. Fast så mycket sniff-tid fick han inte. Vi orkade inte vänta hela tiden på att han skulle sniffa och böka färdigt.. Om han hade fått sin vilja igenom skulle vi nog inte varit hemma förrän vid midnatt! Ni må tro att det finns många härliga tjej-dofter för en hanne som Franke.. Hehe! ;-)


Tidigare idag träffade jag Zandra en liten stund på eftermiddagen. Om ungefär en månad ska hon bli mamma för första gången. Tjiit-spännande! Jag har hunnit träffa många idag faktiskt. Har även hunnit med att äta lunch på NK med min bonus-farmor. Jag valde rimmad lax med dillstuvad potatis. Förstår inte vad dom hade i maten, för efteråt var jag grymt törstig. Laxen smakade i och för sig väldigt salt. Det kanske är därför som jag har druckit kopiösa mängder fluids afterwards? ;-o


Igår var jag ekonomisk igen. :-) Istället för att ställa ner min gamla servis med flata, djupa tallrikar och koppar m.m i grovsoprummet, så sålde jag faktiskt alltihop till en antikaffär. Jag tjänade 250 kronor på det! *smile* 60 spänn har jag redan handlat upp. Såg ett par jätte-sexiga trosor på Lindex idag som jag inte kunde motstå. Dom ligger numera i min byrå här hemma och väntar på att användas vid något speciellt tillfälle. ;-)


Igår gick jag loss på träningsmaskinerna på gymmet. *spänner bicepsarna och slår mig på bröstet i ett försök att se stark och grov ut vilket jag ju misslyckas totalt med - att se stark och grov ut alltså* Imorgon är det dax att skaka rumpa på dansgolvet. Flera danskompisar ska oxå skaka rumpa dit jag ska bege mig. Skoj skoj! ;-D


Natti natti!


       

Av Jenny - 12 mars 2009 17:35


Kanske har du någon som betyder speciellt mycket för dig? Någon som ditt hjärta slår lite extra för? Någon som du känner att du kan lita på och som finns där för dig no matter what. Din mamma, din pappa, din pojkvän/flickvän, din syster eller bror eller en riktigt go vän?


Här är en fin dikt till en speciell person.

Till den människan som fyller ert hjärta med värme..


Jag kan inte lova dig att jag aldrig kommer förändras
Jag kan inte lova dig att jag inte kommer ha olika humör
Jag kan inte lova dig att jag aldrig kommer att såra dig
Jag kan inte lova dig att jag inte kommer vara nyckfull
Jag kan inte lova dig att jag alltid kommer vara stark
Jag kan inte lova dig att min brister inte kommer märkas

men...

jag lovar dig att jag alltid kommer stötta dig
jag lovar dig att jag ska dela min tankar och känslor med dig
jag lovar dig att ge dig frihet att vara dig själv
jag lovar dig att försöka förstå allt du gör
jag lovar dig att alltid vara helt och fullt ärlig mot dig
jag lovar dig att skratta och gråta med dig
jag lovar dig att hjälpa dig nå dina mål

men mest av allt..

jag lovar att alltid älska dig.


Själv är jag så uppriktigt glad åt alla mina goa vänner. Ni är underbara!


Kramisar från Jenny-Penny

Av Jenny - 11 mars 2009 10:54


HALT..!


..här får ingen passera! Här kommer ingen förbi.. *sjunger för mig själv på en gammal kultlåt* ;-)


Har varit utan jobbuppdrag både fredag, måndag, tisdag och idag, onsdag. Faktum är att det har varit jätteskönt. Har fått en hel del gjort här hemma. Vid 13-tiden tänker jag kila ner till gymmet och cykla och styrketräna. Har just fått tag på nya Melodifestivals-cd:n. Låten Tick Tock med Nina Söderquist är farlig när man sitter på gym-cykeln! Jag brukar cykla i takt till musiken i min mp3-spelare. Ska bli skönt att cykla järnet till den här grymma låten. Schysst go i den! ;-D






Av Jenny - 10 mars 2009 16:38


Jag strävar efter att vara stark och självständig. Jag försöker i alla fall så gott jag kan. Men det är långt ifrån alltid jag lyckas att vara det. Ibland känner jag mig ensam och hjälplös. Det känns nästan som ett nederlag att erkänna det. I dagens samhälle ska man vara duktig, effektiv och kunna så mycket. Är ensam stark? Det är bra att som tjej kunna sånt som egentligen tillhör manliga kunskaper/färdigheter. Jag kan en del.. och med hjälp av nyfikenhet och envishet lär jag mig ännu mer. Men ibland står jag där helt handfallen. Kunskaperna eller styrkan räcker inte till. Då känner jag mig ensam. Önskar att jag hade en man vid min sida som jag kunde rådfråga eller som kunde hjälpa mig. Ibland är det inte bara praktiska saker jag behöver hjälp med.. Ibland känner jag mig bara ensam.


Utanför blåser stora snöflingor runt i luften. Det var inget skönt väder att vara ute i. Men jag tog en promenad själv förut idag. Hade Onoff-affären som mål för jag skulle byta en laddningssladd som jag hade köpt fel. På vägen slank jag in till Kejsaren och åt lite mat. I förmiddags ringde jag till Malungs Turistbyrå för att kolla om dom hade något ledigt boende till Dansveckan där i juli. Men det var redan fullbokat. Har fyllt i blanketter för att byta till en billigare A-kassa och även fått iväg ansökan för att öppna konto hos Akelius som har över 5 % sparränta. Många bäckar små.. gör att man kan få några extra slantar. :-) Sen var det då mitt nya bilbatteri. Det ligger fortfarande kvar i bakluckan på min bil. Jag vet att jag borde byta och sätta i det nya batteriet, men… det har inte blivit av.

Kramar från mig (som inte alltid är så stark..)


Av Jenny - 8 mars 2009 18:00


Orkar inte skriva något långt inlägg idag.. Ska lägga mig i soffan nu och titta på en hyrfilm.


Är glad över att fått träffa dig i helgen. När vi ligger i sängen och håller om varandra så upplever jag en sådan ro och glädje. Du får mig att må väldigt bra och det finns ingenstans jag hellre skulle vilja vara än där jag är, i dina armar.


Tack för dessa timmar, goding. <3

Av Jenny - 7 mars 2009 11:06


Nu har man varit duktig igen. :-P Klockan halv tio på lördagsmorgonen infann sig Jenny på Friskis & Svettis-gymmet. Trodde inte att det skulle vara så många morgonpigga människor där, men hej vad jag bedrog mig. Det är uppenbarligen inte bara jag som satsar på att komma i form till sommaren!


Träffade på min gamla klasskamrat Line från gymnasiet. Hon var där med sin dotter. Line såg riktigt spänstig ut. Hon var smalare än när vi gick i skolan, hade mer muskler och långt hår. Alla förändras vi.. Jag har oxå förändrats sen jag gick i plugget. Numera har jag linser, ingen lugg och jag vill tro att jag klär mig bättre än vad jag gjorde då. *smile*


Den här veckan har jag gått ner ytterligare ett kilo. Man kan säga att det här blir en VIKT-ig blogg just nu, där jag kan skriva vad jag har presterat för att sporra mig själv lite x-tra. ;-)


Söndag: Gympa-pass

Måndag: Vilade

Tisdag: Dans-pass

Onsdag: Gympa-pass

Torsdag: Vilade

Fredag: Vilade

Lördag: Tränade på gymmet


Nu ska jag plocka lite här hemma för godbiten där uppifrån kommer på besök i helgen. Det ska bli mysigt att träffa honom igen!


Over and out för denna gång!


Av Jenny - 6 mars 2009 23:53


Det bar sig inte  bättre än att Alfred från Malåträsk hade avlidit och lämnat sin  fru Alma.

Som brukligt så skulle det annonseras i  lokaltidningen, så Alma ringde annonsavdelningen för att meddela det  inträffade.

Följande samtal utspelade sig:

Alma: e re  annonsavdelninga?

Tidningens annonsmedarbetare: Jo, det  stämmer.

Alma: - N' Alfre´ e dö.
Medarbetaren: - Eeh  jaha... och nu vill ni sätta in en dödsannons förstår jag.

Alma:-  Tschou (visslade  inandning - norrländska för ja)

Medarbetaren: - Och vad vill ni att  det ska stå i annonsen då?
Alma: - N' Alfre´ e  dö.

Medarbetaren: - Jahaa, hmm... och vad vill du att vi ska skriva  mer i annonsen?

Alma: - Inge mejr, för he vål se dyrt om je skriv  na mejr. He e int lönnt å lägg ut nå i onödan.

Tidningens  medarbetare funderade en stund och kom fram till att det nog skulle bli  svårt att övertala denna dam till att skriva något mera i annonsen, så  efter övervägande så sa han till Alma:

- Du får tre ord till  gratis. Vi bjuder på dem.

Alma funderade några sekunder och  sa sedan:
- Ja, isåfall se  vill je att he ska stå: Skoter till salu!  

Av Jenny - 6 mars 2009 23:43


Har ni tänkt på hur en dag kan lysas upp av att man får beröm? Dessa små uppskattande ord som gör att man känner att man har presterat något bra. Eller att man känner sig extra fin. Ja, dessa ord som gör att man känner sig speciell helt enkelt. :-)


Igår var en sån dag. Då kände jag mig extra uppskattad. Jag jobbade min sista dag på skivbolaget där jag har trivts så bra. Innan jag skulle packa ihop mina grejor och bege mig hemåt skickade jag ut ett mail till allihop där jag tackade så mycket för dom här fyra veckorna. Jag fick flera mail tillbaka där dom skrev att dom tyckte att det hade varit jättekul att ha haft mig där, att jag var välkommen tillbaka, dom tyckte att det hade gått hur bra som helst och dom önskade mig all lycka i framtiden. Hur glad blir man inte av att få sådana kommentarer?! Vilka godingar! Jag blev så rörd.


Och som inte det vore nog, så kom den ena efter den andra och gav mig cd-skivor! Jag som älskar musik! Dom allra senast släppta plattorna fick jag. Totalt fick jag runt 40 skivor! Herre gud, skulle jag ha köpt alla dessa skivor i affären så skulle dom ha varit värda runt 8000 kr ju! Jag blev helt paff och överväldigad. Dom sa att jag var värd dom. Jag fick även Salem al Fakirs nya skiva Astronaut som inte har släppts ännu. Den skulle jag vara rädd om sa min kollega. Det är klart att jag är rädd om den. Skulle aldrig ens tänka tanken att lägga ut den på nätet. Vilket förtroende jag fick. *ler lyckligt* Under inlägget kan ni se min "hög" med nya skivor. Alla är inte med för jag har faktiskt redan gett bort några..


Ja, vad stark man känner sig när man får beröm och uppskattning. Jag kan ha lite dåligt självförtroende ibland. Så jag blir så glad och tacksam när någon säger något positivt om mig (den 25 september förra året skrev jag i bloggen om när jag blev mobbad som liten). Vad är det finaste någon har sagt till dig? Jag kan inte minnas exakt vad jag har blivit gladast av att få höra, men något som jag inte kommer att glömma är för cirka åtta år sedan när en person jämförde mig med en blomma som växte upp ur asfalten. Det var väl fint sagt?


Ikväll har jag varit hemma hos mamma och tittat på Let´s Dance tillsammans med henne. Vilken skräll att Elisabeth Höglund inte åkte ut tycker jag. Istället fick Niclas Wahlgren lämna tävlingen. Elisabeth måste ha många fans där ute, för dansa bättre än Niclas det gör hon inte. Magnus Samuelsson framförde en otroligt stilig och vacker Slow Fox. Han och hans danspartner Annika var som klippt och skurna för rolltolkningen som "Skönheten och Odjuret". Jeanette som dansade med Niclas hade en helt underbar blå klänning. Den skulle jag kunna dött för att få äga! Lovely - är bara förnamnet på den klänningen. Här kan ni se den:


 http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.882726


Nu är jag åter hemma igen. Har fått en sån tok-energi! Det finns så mycket som jag skulle vilja pyssla med här hemma. Till att börja med har jag nu skrivit i min blogg. Sen ska jag fortsätta att göra iordning min karaoke-dvd-samling. Gör bland annat ett häfte där man överskådligt kan se vilka karaoke-låtar man vill sjunga. Tidigare idag började jag göra iordning ett 30-års-album med foton, gratulationskort, m.m från min födelsedagsfest förra året. Det är ju jätteroligt att spara allt på ett och samma ställe som ett minne från min skojiga "ferre". :-D

Här under kan ni se hur det går med pyssleriet..


Goodbye everybody!


Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards