Alla inlägg den 24 augusti 2008

Av Jenny - 24 augusti 2008 11:48


SÖNDAG!

Fröken Jenny var uppe med tuppen klockan sju idag. Har hunnit med en hel del..

Bland annat har jag diskat mig igenom mitt diskberg. Fattar inte hur jag lyckades, men nu är halva min t-shirt dyngsur. Men lite vatten har ingen dött av, eller hur? *smile*  Sen har jag ställt mig och skurat mina gamla stövlar som jag har haft hemma hos mamma x antal år. Jag hämtade hem dom igår för det är hur som helst bättre att dom står hos mig ifall om att jag någon gång skulle behöva dom, än att dom står hos mamma till ingen nytta.

Vad var det för osmart människa som valde att köpa vita stövlar?! Kan tala om att efter alla dessa år så är dom allt annat än vita längre. Jag försökte att skura bort den värsta smutsen, men så värst snygga blev dom inte.. Hm, vid närmare eftertanke var det nog jag som var den där osmarta människan.. Okej att det var många herrans år sedan dom införskaffades, men jag tror inte att mamma köpte mina stövlar på den tiden. Ja ja, huvudsaken att stövlarna inte tar in vatten. Sen får dom ha en mindre snygg grå/beige färg. Nog pratat om mina stövlar!

Jag har äntligen kommit mig för att rengöra mina guldsmycken. Nu blänker dom så fint igen. :-D Tillhör du den skaran som försöker putsa dina guldsmycken för hand? Då har jag ett smart tips åt dig. Lägg dina smycken i en kastrull, fyll på med vatten och droppa i lite Yes diskmedel. Sätt på plattan och koka upp vattnet. Låt koka några minuter och servera! Nää, inte ska ni väl äta smyckena heller! Ha ha! Nä, slå av vattnet med smyckena i en vanlig pasta-sil och skölj av med kranvatten. Låt smyckena torka på en handduk. Klart! Nu skimrar garanterat smyckena igen. Dom kokande bubblorna tränger in i alla svåråtkomliga skrymslen på smyckena och rengöringen sköter sig själv. Enkelt och bra. :-)

Sen har jag gjort något mindre kul.. Förutom att ha lyckats slå omkull en lampa i porslin så att den gick i tusen bitar (snyft!), så har jag även pluggat och bläddrat i pärmen om resebokningar som jag lånade hem från jobbet över helgen. Tidigare i veckan skrev jag att jag trodde att det inte kunde vara så krångligt att boka resor och hotell åt IT-konsulterna. Jag misstog mig. Det är ju hur mycket som helst att sätta sig in i och en massa att ta hänsyn till och försöka komma ihåg! Jag har haft det grymt jobbigt på jobbet veckan som varit och nu imorgon kommer jag att sitta helt själv för första gången, eftersom hon som jag ersätter slutade sitt jobb i fredags. :-( Känner en enorm press och är rädd att göra fel. Alla verkar tro på mig.. Själv känner jag att det här med resebokningar inte verkar vara min grej.. Jag ska dock försöka göra mitt bästa.. Vi får se hur det går..

Nu tänkte jag ge mig ut och underhålla människor. Jag ska nämligen ta mig en inlinestur. Se upp för Bambi-Jenny på hal is! Here I come!

---------------------------------------------------------------------------------------------

På allmän begäran lägger jag här upp en bild på mina stövlar. Tihi! ;-) Inga märkvärdiga stövlar som ni kan se.. Skulle hellre haft ett par blommiga till exempel.. :-) Tack Anna, för stövelrengöringstipset! 

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards