Alla inlägg under augusti 2009

Av Jenny - 11 augusti 2009 13:29


Hej mina vänner!


F´låt för att jag inte har skrivit på ett tag. Som jag nämnde tidigare händer det så mycket i mitt liv just nu. Ibland kan det vara riktig stiltje på upplevelse-fronten, sen kommer det perioder när det händer mucho cosas. En sån där intensiv period är jag inne i just nu uppenbarligen. Men det är ju jätte-roligt! Jag går runt och bara myser. :-P Svävar runt på mina må-bra-moln och tycker att livet leker. *ler stort*


Men det är tråkigt att jag inte hinner skriva om allt jag är med om här i bloggen. Men så fort jag bara får tid över ska jag ta igen förlorad bloggtid!


Här är en rolig historia:


17 blondiner väntar utanför en nattklubb.
En kille kommer förbi,

- Varför står ni här och väntar, varför går ni inte in?

En av blondinerna svarar,

- Vi väntar på en till, man måste vara 18 för att komma in.


Av Jenny - 6 augusti 2009 19:37


Hej på er!


Jag blev så glad när jag ringde till pizzerian idag. Det visade sig att dom hade kvar min kasse där! Ni vet den som jag råkade glömma där igår.


Efter jobbet åkte jag dit för att hämta påsen. Min jeansjacka och min bok låg kvar där i, men min nya Canon-kamera var borta. Någon hade snott den.. Så nu är jag jätte-ledsen. Min älskade kamera som jag brukar ta kort med var och varannan dag.. Jag vet att jag får skylla mig själv som glömde kassen, men jag blir besviken på den oärliga människan som snodde med sig kameran. Buhuu! *snyft och stön*


Jag orkar inte skriva om Malung just nu.. Luften gick lixom ur mig..


Kramis från mig..




Av Jenny - 6 augusti 2009 09:15


Puh!


Puh är det rätta ordet. Vid midnatt igår skulle jag lägga mig och läsa min nya bok som jag hade köpt. Boken var putz weg gegangen! Jag letade runt i min lägenhet. Ingen bok någonstans. Sist jag hade boken låg den i en påse tillsammans med min jeansjacka och min älskade digitalkamera. Och om jag minns rätt så höll jag senast i den påsen när jag väntade på min pizza som jag skulle ta med mig hem från pizzerian i centrum igår. Woups! Jag mååste ringa till pizzerian sen idag och höra om dom möjligtvis har påsen med mina grejor.. Nu blir jag ju lite orolig. Jag brukar hålla bra reda på mina grejor, men faktum är att jag råkade glömma kvar min kamera på en restaurang i Malung nu på semestern oxå! Cyklade tillbaka till restaurangen dagen därpå och lyckades få tillbaka den. Tur verkligen! Hoppas jag har tur även denna gång..


Idag glömde jag att sätta på mig min underkjol. Så nu sitter jag på jobbet med en vääldigt genomskinlig kjol. Haha, hoppas att man inte ser igenom allt för mycket. Vem vet, killarna kanske uppskattar det? *fniss*


Klockan är inte ens tio på morgonen och jag har redan hunnit med ett riktigt motionspass. Det ni! Ett ofrivilligt sådant förstås.. Vd-sekreteraren har semester här på skivbolaget där jag jobbar, så jag fick rycka in och hjälpa vd:n med ett viktigt möte. Mötet hålls i ett konferensrum som ligger låångt bort åt tjotahejjti i kontorslokalen. Köket ligger så långt bort från detta konferensrum som det bara går att komma. Jag har kutat fram och tillbaka med brickor fulla med te- och kaffetermosar, koppar, glas, servetter, bullfat, fruktfat, vattenflaskor, m.m. Klumpedunsen Jenny lyckades snubbla över tröskeln in till konferensrummet. Alla glas och vattenflaskor på brickan ramlade omkull. MEN jag hade tur i oturen, ingenting gick sönder! *drar en lättnadens suck* Däremot förde jag en himla massa oväsen när jag snubblade och försökte balansera brickan med alla glas och flaskor. Vd:n kom och frågade om det gick bra. Det var lite pinsamt. :-o


Nu sitter jag på min kontorsstol och pustar ut. Vad käckt att man har fått en mindre smickrande svettfläck längst ner i slutet av ryggraden utanpå blusen. Jaja, det torkar ju. Vd:n blev iallafall jättenöjd med min framdukning. *smile* Till lunch har jag beställt sallader till mötesdeltagarna. Det blir nog bra. :-)


Over and out!




Av Jenny - 5 augusti 2009 22:40


Men då! Har ni råkat ut för att ni har skrivit typ ett långt mail och sedan råkat komma åt en knapp och raderat allting?


Så var det för mig idag.. Jag hade suttit och skrivit ett långt blogginlägg om Malung på jobbet. Ja, jag vet att jag borde ha jobbat, men det var kolugnt och jag satt ändå bara och rullade tummarna.. Var nästan klar och höll på att läsa igenom det jag skrivit en sista gång innan jag skulle publisera det. Då hände det som inte fick hända.. Jag råkade komma åt en knapp med musen och VIPS var heela det långa blogginlägget raderat. Poff, totalt vanished! Jag satt där och bara stirrade på skärmen. Hade någon sett mig just då skulle dom ha trott att jag sålt smöret och tappat stålarna. Suck och stöön vad tråkigt.


Jag hoppas att jag hinner skriva om det imorgon. :-)


Nu är det nanna-kudden som gäller.


Goodnight everybody!


Av Jenny - 4 augusti 2009 22:17




Tjaba´! Tjena! Hallå där!


Kommer ni ihåg att jag berättade för er att jag tillbringade en av mina semesterveckor på dansvecka i Malung - Världens Enda Krammärkta Dansarrangemang? *fniss* Jovisst sörrni, jag och min bästa väninna Mia spenderade en jätterolig vecka där uppe i vackra Dalarna. Det är vi två som sitter i solstolarna här ovan och softar och har det fetagrymt bra! Jag tänkte ta och berätta lite om hur veckan var där uppe. :-)


Jag hämtade upp Mia med min bil söndagen den 12 juli. Jag har konstaterat denna sommar att jag är superdålig på att packa lätt.. Det var faktiskt tur att det bara var jag och Mia som skulle åka i bilen. Hela bakluckan var full med diverse väskor, solstolar, stövlar. Och som ni ser lyckades vi även proppa hela baksätet fullt oxå!


Vi fick med allt - trodde vi. Längs med vägen kom vi på att vi hade glömt att ta med oss cd-spelaren som vi hade tänkt att poppa musik med. Mia kom underfund att hon hade glömt underlakan till sängen och en jacka som hon kunde ha på sig på kvällarna efter dansen. Oups, jaja det var ingen idé att vända. Vi fick klara oss utan dom prylarna helt enkelt.


Vi kom inte så långt förrän våra magar kurrade i kapp. LUNCH! - skrek våra kistor. Vi körde in i Kallhäll och stoppade i oss varsin tunnbrödrulle från korvmojjen där. Mia spillde på byxbenet..


Tihi, kan avslöja att det är inte första gången Mia spiller på sig när vi är på semester. Här är bildbevis på att hon har spillt på benet förut. *ler*

Ser ni fläcken på hennes byxor? Kortet är från när vi campade på Gotland år 1995. Mia då! *fnissar*


Efter några timmar anlände vi till Malung. Vi hyrde in oss i ett stort gammalt hus från 1910. Den lilla armviftande människan ni ser framför kåken är undertecknad. ;-)


Första halvan av veckan hade vi nästan hela huset för oss själva. Det var bara jag, Mia och två tjejer från Värmland som camperade ihop. Jag och Mia fick bo kungligt må ni tro. Vi fnissade och sa till varandra att vårt rum såg ju ut som en riktig bröllopssvit. Wow, vad romantiskt, eller hur? Men var fanns våra brudgummar kan man ju fråga sig? *smile* Vi väntade hela veckan på att dom skulle dyka upp.. men dom kom aldrig. *skojar friskt*


Visst ser rummet tjusigt ut? Efter några dagar var det inte lika fashionabelt.. Som ni vet hade vi med oss "lite" grejor.. Håll i er, efter några dagar såg det ut så här i vårt rum:

Ujuj, det är nästan så att man skäms lite.. Men det var ju bara jag och Mia som såg det. Jaa, osså ni oxå nu förståss.. ;-P


Efter att vi gjort oss hemmastadda i vårt nya rum på söndagskvällen, gjorde vi oss iordning för dansen. Det är så kuul att dansa! Men det har jag ju sagt några antal gånger förut. Ni som är mina trogna läsare har väl blivit alldeles såriga i öronen vid det här laget av att höra om allt mitt danseri. Eller jag menar att ni har blivit såriga i ÖGONEN av att läsa om 'ett. *ler pillemariskt*


Dansveckan i Malung. Så här stod det i Aftonbladet..


Kramgo fest i Malung.

40 000 trängs, dansar och svettas.


Dansband är riktigt hett.

Och dansbandsveckan i Malung är större än någonsin med fem nytalkade dansbanor, 61 dansband och 40 000 danssugna besökare från hela landet.

Aftonbladets utsände rapporterar direkt från dansgolvet.


”Dansbandskampen” i TV förändrade allt. Dansbanden som alltid hållit landsbygden och Finlandsfärjorna i ett järngrepp, men som aldrig erövrat storstäderna, blev plötsligt accepterade överallt.

– Tack vare ”Dansbandskampen” har många vågat testa på och märker att de gillar det, säger Petter Mårtensson, 26, från Strängnäs som är här för första gången och som redan hunnit byta tröja två gånger.


För det är svettigt och det är proppfullt på alla dansgolv. Och i festivalområdet. Men knappt några berusade människor.

Kön till vattenkranen är längre än till öltältet. Alkohol och dans hör inte ihop, säger alla man frågar.

– Vill du veta vem det är som verkligen är här för att dansa, titta på deras skor och på vem som dricker vatten, säger Therese Hansson, 25, som är Petters danspartner.


Läs hela reportaget här. :-)

http://www.aftonbladet.se/wendela/ledig/article5508762.ab


Nu måste jag krypa till kojs. Hinner tyvärr inte skriva mer nu..

Jag fortsätter att blogga om Malung imorgon. *ler*


Natti natti allihopa! Kram från Jenny







Av Jenny - 4 augusti 2009 15:18


Läste följande i Veckorevyn idag på lunchen:


"När du blir äldre är det viktigt att äta regelbundet, cirka var tredje timme. Mindre mängd, men vid fler tillfällen, för att hålla en jämn förbränning. Se också till att du får in minst en halvtimmes snabb promenad eller annan träning varje dag. Drick två liter vatten per dag, det är bra både för kroppen och för att minska suget efter för mycket mat. Försök att inte äta timmarna innan du går och lägger dig, då behöver du inte fylla på med energi. Och var noga med sömnen, brist på sömn påverkar också vikten."


Uffa, vad jag skäms.. Jag lyckas sällan följa dessa goda råd. Speciellt dålig är jag på dom två sista råden, kvällsätning och tillräckligt med sömn. Min stora kvällslast är popcorn. Det är ju så mumsigt att poppa sig en påse micropop och äta. Ajabaja, Jenny, du får allt dra ner på dessa vita fluffiga majskorn. När kvällen kommer måste jag komma in i andra andningen eller nå´t. Det är ju så svårt att gå och lägga sig. Jag är ju pigg vettja. Men morgonen därpå är jag allt annat än pigg. Måste bli skärpning på sovarfronten oxå.. Men det är inte så lätt.. *suckar för mig själv* Känner ni igen er? Har ni oxå problem att komma i säng på kvällarna?


Idag kom fd Fame Factory-deltagaren och fd sångaren i Barbados, Mathias Holmgren, till mitt jobb. Coolt att träffa honom i verkligheten. Han var sig lik, tihi. :-)



Mmm, har ni märkt att solen skiner idag? Jaså, det hade ni? *fniss* Visst är det skönt!? Jag tog mig en tunnbrödrulle i grillkiosken på Strandvägen. Satte mig under ett parasoll i skuggan och njöt för fulla muggar. Det var riktigt rogivande att sitta där och mumsa på rullen, bläddra i Veckorevyn och då och då titta upp på människorna som gick förbi.


Det fina vädret kommer att hålla i sig hela veckan enligt dagens Metro-tidning. Jag är lite badsugen! Har inte haft tillfälle att bada sen jag var i Malung på semester vecka 29. Man kanske skulle ta och smita iväg en sväng till beachen när man kommer hem? Inte så dum idé.. :-P


A big hug from me!


Av Jenny - 3 augusti 2009 15:52


Åh, idag är jag så där bubblande härligt glad igen! Sitter här i receptionen och skiner som en sol! Livet känns så härligt just nu. Jag går bara runt och myser just nu känns det som.. *ler stort*


Det händer så mycket hela tiden just nu. Roliga saker. :-P Idag tex, började jag jobba på det där stora skivbolaget igen. Ni vet dit jag var uthyrd i februari tidigare i år. Dom ville gärna att jag skulle komma tillbaka till dom och ersätta receptionisten som är på semester nu i tre veckor. Of course att jag tackade ja, det här är ju den roligaste arbetsplatsen jag har varit på tidigare. Trivs verkligen som fisken i vattnet. :-D


Förra veckan dansade jag i torsdags, lördags och igår söndag. Just nu är jag verkligen danstaggad till tusen. Jabadabadoo! Hade jag inte suttit ner skulle jag hoppat jämfota av glädje. Tihi, jag är lite knäppig men jag njuter verkligen för fulla muggar över all energi jag har. Känner mig så optimistisk. Carpe diem och allt det där ni vet.. ;-P


Kraam!





Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards