Alla inlägg under oktober 2008

Av Jenny - 21 oktober 2008 21:47


Med åren lär man känna en massa nya människor, vilket jag tycker är gör-skoj! Vissa är man bara flyktigt bekanta med. Andra kommer att stå en mycket nära. Det är vänner som man känner gemenskap med och som man har förtroende för, personer som man upplever en massa tillsammans med, både roliga grejor och tråkigheter. Människor som gör en glad och som på sätt och vis blir en del av en själv och som man har mycket kontakt med.

Man har ju hört ordspråket: Kärleken kommer och går, men vänner består.

Tyvärr stämmer inte alltid detta. Det gör mig lite sorgsen.. Det har hänt att vänner helt plötsligt slutat upp att höra av sig. Utan att ge någon förklaring. Ofta beror det på att dom har träffat en ny partner. Jag förstår att man är helt bortkollrad i början av ett nytt förhållande och att man gärna uppslukas av förälskelsens rosa dimma (jag har själv upplevt det så jag vet). Har full förståelse för att man inte har så mycket tid för någon annan/något annat då.

Men i vissa fall så fortsätter vännen i fråga inte att höra av sig.. trots att man själv gör det. Man undrar om man har sagt eller gjort något fel? Eller är vännens nya partnern väldigt svartsjuk? Det är svårt att veta när man inte får någon förklaring. Det är mest manliga vänner som slutar upp att höra av sig. Det kanske inte är så konstigt ändå..? Det är kanske jag som är naiv? Det skulle vara roligt om man kan fortsätta att hålla kontakten trots att vännen har skaffat sig en käreste/käresta.

Jag är nog lite blåögd när det gäller detta. Jag vet inte om ni läser detta, men jag vill ändå säga till alla er som jag en gång i tiden hade mycket kontakt med: Jag saknar er och tänker på er..

Kramisar från en blåögd liten Jenny-Penny :-)

Av Jenny - 21 oktober 2008 14:01


Oh no! Hujedanemej!


Sockersuget anfaller!! Just nu är jag sugen på allt möjligt mellan himmel och jord. Har just ätit lite chili con carne till lunch och strax därefter sjönk mitt blodsocker flera meter - minst.. vi kanske till och med snackar kilometer! Mina tankar skenar iväg.. ser framför mig hur jag går ut och köper coca cola, en stor kanelbulle full med pärlsocker på, en påse Haribo-nappar.. och lite mer cola tror jag bestämt! Nä, jag får inte falla för suget som skoningslöst tagit min kropp i besittning. Får inte, får inte..


Nu ringde telefonen här på jobbet. Gissa vem som ringde? Jo, en kvinna som är instruktör på SATS vid Stureplan. Hon frågade om jag var intresserad att komma dit och träffa henne, så kunde vi gå igenom ett träningsprogram åt mig och så fick jag prova på att träna gratis på deras gym en gång. Ja, jag ska ju börja mitt nya liv nu är ju tanken.. Så jag bokade in ett möte. SATS är ju värsta dyra gymmet. Där har jag ju egentligen inte råd att gå annars.. Men en gratisgång är ju svårt att tacka nej till. Jag kanske stöter på en kändis rentav? Tihi. Har hört att SATS är kändisfolkets favvo-gym..


Hm.. det blev över några olika smörrebröd med kyckling och räkor efter ett lunchmöte här.. Vilka gulliga små smörgåsar! Har aldrig ätit såna där danska smörrebröd förut.. Måste nästan prova några. Ja, jag gör så. Så gick det med den självdiciplinen.. Det blir till att ta nya tag senare. ;-)


När jag var ute på lunchen, gick jag in i en affär där dom hade en hel gulliga små prylar. Bland annat hade dom börjat ställa ut julpyntet. Om man bortser från att affärerna börjar sälja julsaker på tok för tidigt enligt min mening, så tycker jag om julen och allt som hör julen till. Jag ser fram emot att plocka fram alla kartonger med julsaker från vinden och börja pynta hemmet. Sätta upp julgardinerna, klä granen, ställa fram alla tomtar. Ja just det, förra året fick jag i julklapp ett jättegulligt tomtepar som håller i varandra och dansar. Ska bli kul att plocka fram dom igen! :-D Jag har en hel del tomtar. Men jag slår inte min mormor i tomteinnehav. Hon har totalt ca 80 tomtar i olika storlekar och former. Hon brukar säga att hon har "tomtar på loftet". Hihi! :-)


Nu måste jag jobba lite till innan det är dags att åka hem igen om en halvtimme.


Adíos amigos!





 

Av Jenny - 20 oktober 2008 18:23


Hej hopp på er allihopa!

Nu är jag hemma igen. Have u missed me? ;-D

Jag har varit och hälsat på min nye manlige vän. Han bor på landet i ett annat landskap norrut. Det här var vår fjärde helg tillsammans om man inte räknar med den gången vi träffades första gången. Det kändes rätt bra att tillbringa helgen med honom..  Ähum, måste erkänna att det till och med känns otroligt väldigt bra att umgås med honom.. På hemvägen igår kom jag att tänka på att jag nog aldrig har träffat en kille som jag känner att jag har lika mycket gemensamt med som jag har med denne kille. Det är nästan så att jag vill nypa mig i armen. Jag vet inte hur framtiden kommer att bli mellan oss, men jag tänker ta en dejt i taget och passa på att njuta! Att killen bor på Sveriges kanske finaste ställe/plats, gör ju inte det hela sämre.. ;-)

Vi har inte gjort något speciellt i helgen utan mest varit hemma hos honom. Vi har hjälpts åt med olika grejor, vilket har varit kul. Bland annat har vi krattat löv, spacklat inomhus, varit ute i skogen och plockat trattkantareller, satt på ett traktordäck som väger runt 700 kg (!). Förutom att göra nytta har vi även myst, ätit goda kräftor och räkor, sett på filmer och Mäster-Pyromanen Jenny lyckades lägga på för mycket ved i den öppna spisen, så nästan vartenda brandlarm i huset gick igång, oups!..

Ja, jag har haft en kanon-helg tillsammans med denne kille. Förutom honom, så har jag även haft sällskap av ett gäng fjärilar i magen.. Hm, undras hur dom kom dit?! ;-) Det fanns även några surriga flugor hemma hos honom. Dom kunde man få bort med hjälp av flugsmällan eller genom att öppna fönstret, men fjärilarna i min mage stannade kvar hela helgen. Faktum är att när jag tänker på honom så börjar fjärilarna fladdra runt där inne igen.. Tihi. Lustigt. :-P

Mina kläder har krympt. Dumma kläder som inte kan hålla sina storlekar. Det konstiga är att alla mina kläder har krympt..  Snacka om dålig kvalité. Nää, jag får helt enkelt se sanningen i vitögat. Idag är det dags för mig att ta mig i kragen och försöka ändra mina dåliga matvanor. Sen i somras har jag inte ätit så värst nyttigt och inte har jag kommit igång med träningen heller efter sommaren. Jag skäms. :-(

Hittills idag har jag lyckats hålla mig från att varken dricka coca cola eller norpa någon bjudchoklad på jobbet. Gut gut! Håll tummarna för mig att jag lyckas bryta mina dåliga matvanor.

Nu ska jag roa mig med att rensa en hink full med trattisar. Upptäckte just att jag inte har någon matpensel att borsta av svamparna med, så jag tar en målarpensel istället. ;-) Ska samtidigt kolla på dumburken. Ikväll blir det en riktigt tv-kväll vill jag lova. Först är det ”Fråga Doktorn”, sen är det inredningsprogrammet ”Design – Simon & Thomas” och sist men inte minst är det säsongstart (kl 22 på trean) av min favvo-serie ”Prison Break”. Jihoo, vad kuligt! :-D

Appropå tv, såg ni Dansbandskampen som började i lördags? I såfall var du inte ensam om att göra det. Har just fått reda på att det var 1 200 000 personer som såg det programmet. Kul! Vi ringde och röstade på Scotts. :-D

Kram från Jenny!

Ps. Glöm inte att rösta i min lilla undersökning här uppe till höger under min bild. Ds.




Av Jenny - 16 oktober 2008 19:01


Hej på er!

På hemvägen från jobbet idag satt jag och småfnissade för mig själv. Jag hade roligt åt busschauffören. Han verkade tycka om att höra sin egen röst, för han babblade på som bara den i högtalarna:

-     Välkomna ombord på denna buss. Bla bla.. Det finns bussbälten att använda.. bla bla.. skräpet kan ni slänga i papperskorgarna som finns vid utgångarna.. bla bla..

Det här är bara en bråkdel av vad han sa.. till slut väntade jag faktiskt på att han skulle låta någon annan ta över ratten, så att han kunde ställa sig i mittgången och peka ut nödutgångarna och visa hur man sätter på sig flytvästarna. Haha! Efter ett tag började han igen:

-     Till alla nypåstigna vill jag önska er välkomna ombord på denna buss som tar er till bla bla.. Bussbälten..bla bla.. papperskorgar.. bla bla..

-     Och nu kommer vi in i bla bla samhälle.. Jag och Busslink hoppas att ni har haft en trevlig åktur och jag ska be att få ta tillfället i akt och önska er en trevlig helg.. bla bla..

Alltså hade den här gamla busschaffisen sagt allt det här med humor i rösten, så skulle det ju inte vara så jätte-märkvärdigt. Men det som gjorde mig så full i skratt var att han lät så himlans seriös! Han överdrev en aaaningens om ni frågar mig. ;-D

Ikväll ska jag packa. Direkt efter jobbet imorgon ska jag sätta mig i mitt vrålåk till bil och fara upp till Honom..

Jag är inte den som är den när det gäller att sätta saxen i håret eller pensla på en ny färg i barret. Vem vet vad jag kommer att hitta på i framtiden?? Man kanske rentav för ett tag skulle byta ut sina linser mot några färgade.. t.ex bruna? Vad tycker du att jag passar bäst i av följande alternativ? :-D




Av Jenny - 15 oktober 2008 20:43


  I have a dream, a fantasy
  To help me through reality
  And my destination makes it worth the while
  Pushing through the darkness still another mile
  I believe in angels
  Something good in everything I see
  I believe in angels
  When I know the time is right for me
  I’ll cross the stream - I have a dream


När jag blir stor.. och finner mannen som jag vill leva med..och som vill ha lilla mig oxå.. Jag vet inte om jag någonsin kommer att gifta mig.. men OM jag gifter mig.. så skulle jag kunna tänka mig att åka iväg.. låt säga till en grekisk ö.. och stå på en strand.. känna sanden mellan tårna.. ha på mig en tunn vit klänning och några fina vita små blommor i håret.. säga Ja till min man, medans solen sänker sig över det turkosa vattnet.. och senare på kvällen avnjuta en god middag tillsammans med släkt och vänner.. dansa tills solen åter stiger upp på himlen igen..


Jenny! Vakna! Du drömmer igen.. Mmm, jag vet! Men jag kan inte låta bli.. Jag har sett filmen Mamma Mia på bio idag för första gången.. och den filmen satte fart på min fantasi. Ni vet ju vid det här laget att jag är en obotlig romantiker. *smile* Amor Vincit Omnia.. kärleken övervinner allt. Vad vore man utan kärlek? Riktig kärlek gör dig rik och stark. Tänk vad enkelt det är.. Jag måste bara finna den rätte först. :-D Kanske har jag redan gjort det? Time will tell.. I have a dream, a fantasy. To help me through reality..


Jag rekommenderar er att se filmen Mamma Mia om ni inte redan har gjort det. Den fick mina tår att krulla sig, mina ögon att stråla av glädje..och mina mungipor - dom nådde från öra till öra! ;-D

Puss och kram!

 

Av Jenny - 14 oktober 2008 20:46


Idag har det inte hänt något spännande för fem öre..

Jag har sett Linda Rosing i Humlegården, har haft mitt livs hemskaste huvudvärk (har sällan värk i kålan men ikväll kunde jag varken titta eller röra på huvudet, så ont hade jag.. snyft) och sen har jag ätit äcklig rulltårta (trodde inte att det fanns sådan.. vågar inte nämna märket dock..urk urk!).. Ja, ni märker vilken ointressant dag jag har varit med om idag. Men man ska väl ha såna dagar oxå. ;-)


Här kan ni läsa hur ni tillfredställer er partner. Ähum..stämmer detta?





Hur du tillfredställer din fru (fungerar varje gång):


Smek, lovorda, skäm bort, njut av, lukta på, massera, planera med, fixa, poängtera, uppvakta med serenad, smickra, stöd, föd, pina, bada, roa, blidka, stimulera, stryk, trösta, spinn, krama, klema bort, egga upp, lugna ner, skydda, ring, skriv, förutse, tryck dig intill, kyss, skåla med, sköt om, förlåt, uppoffra för, truga, ge saker, lämna, lämna tillbaka, bönfall, upphöj, underhåll, charma, ryck, släpa, kryp, var jämställd med, gör till viljes, fascinera, var närvarande, be till, skråla, duscha, raka, lita på, kräla i stoftet, ignorera, försvara, lirka, klä, skryt om, samtyck med, lukta gott, sammansmält, var livlig, rationalisera, avgifta, helgonförklara, hjälp, erkänn, förfina, uppgradera, skäm bort, omfamna, acceptera, smöra, lyssna, förstå, dansa med, var flyttbar, tigg, plädera, låna, stjäl, klättra, simma, sörj för, återuppväck, reparera, lappa ihop, limma som en tok, respektera, underhåll, lugna, mildra, gå i döden för, dröm om, lova, leverera, tetas, flirta, anförtro, försäkra, tråna, locka, gör till en ängel, knota, ta i famn, dåsa med, upphöj, enervera, lindra, sammansvetsa, passa upp på, gnid, rädda, bit, smaka, nafsa, ställ upp för, smit iväg från svårigheter som en krabba på hennes existens havsbotten, skoja, klottra, sällskapsdansa, gör konster för, smiska, övertala med skärpa, skutta, flaxa, fly, gör det utan att gny, sväng, halka, glid, hasa, skäm bort, kläm, mjukgör, gör fuktig, hetsa upp stämningen, skälv, stoppa-i-hålet, fortsätt rocka i den fria världen, våtgör, gör slipprigt, gå i vågor, geléa, borsta, skälv, dregla, droppa, torka, knåda, puréa, burra upp, slut armarna om, vaxa, ställ dig in hos, tillfredställ, gör braksuccé, blända, slå med häpnad, förbluffa, förtrolla, idealisera och dyrka. Börja sen om från början igen.


Hur du tillfredställer din man (fungerar varje gång):


Visa dig naken.



Av Jenny - 13 oktober 2008 20:02


HEEJ!

Idag är jag glad – igen! :-D

Förstår inte vad som har tagit åt mig numera.. eller kanske gör jag det litegrann.

Hur som helst så njuter jag i fulla drag av detta grooviga och schyssta tillstånd. Det känns som att jag har flyt just nu.. Det känns som om jag vill ta hela världen i min famn. Haha! Jag är lika knasig som vanligt.

Just nu väntar jag på att det ska ringa på dörren. Jag har via telepati försökt att kalla hit en massör. Tror ni att det funkar? Nää, det verkar inte som det. Fasen också. Jag som trodde att min telepatiska förmåga stod i full blom.. eh.. jag menar att jag trodde att den funkade alltså. MEN, så var icke fallet. Min förmåga är med andra ord patetisk och inte telepatisk. ;-) Snurrigt snack, eller hur?

Men frågan kvarstår: Vem ska massera mina stackars ömma axlar?? :-o  Ska jag bli tvungen att ta mig ett bad…igen? För att mjuka upp axlarna.. Det kanske inte är en så bra idé? Jag menar, om jag fortsätter att bada så mycket som jag har gjort på sistone, så kommer jag ju att slita ut emaljen i badkaret, plus att jag kommer att förvandlas till ett permanentat russin!

När jag kom hem från jobbet idag låg det ett kuvert och väntade på mig. Det var min arbetsgivares logga på det och min chef hade skrivit dit min adress. Jihouu tänkte jag! Det är säkert en bekräftelse på att jag har fått löneförhöjning! Jag rev upp kuvertet och läste det med stor förväntan. Det var ingen löneförhöjning.. det var en rekvisition på att jag kan få gå till företagshälsovården och få vaccin mot influensan. Snyft.. här hoppas man på att få några sköna extra slantar att stoppa i plånboken, men icke sa Nicke.. Jag får nöja mig med ett stick i röven istället! Eller man kanske inte får sprutan i skinkan? Man kanske får den i armen? Annars kan jag ju faktiskt tycka att det är helt ok att få ett sprut på skinkan. Haha! Nää, jag kunde inte låta bli att skoja lite med er. *fniss*

Vet ni vad som hände igår?! Jag hade besöksrekord på min blogg! Hela 35 personer var inne och läste här.. Kul kul!! :-D Glöm inte att medverka i min undersökning här till höger, under mitt foto. Jag är nyfiken!

Jag läste en skvallerblaska på bussen till jobbet imorse. Kan tycka att det kan vara rätt avkopplande att någon gång ibland läsa lite skvaller.. Då kopplar jag bort mig själv och alla grejor man har att göra. Min blick fastnade på horoskopet. På mig (Jungfrun) stod det följande gällande kärlek: ”Ge inte upp i första taget, det finns säkert anledning att hålla fast vid en viss person.” Hm.. intressant. Det rådet ska jag lägga på minnet.  ;-)

Vinkevink för denna gången. :-D

      

Av Jenny - 12 oktober 2008 20:13


Hej hopp!


Nu är jag tebax igen. :-D

Idag har jag njutit av denna sagolika höstdag och samtidigt lekt amatörfotograf. Tog med mig kameran och åkte en sväng runt om i kommunen och knäppte lite kort..  Jag ville så gärna föreviga denna vackra höstdag och visa för er mina vänner (var det sommarens sista maskros som jag bland annat lyckades fota måntro?)..  


Hösten när den är som bäst:





Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards