Alla inlägg den 21 september 2008

Av Jenny - 21 september 2008 21:12


Söndagskvällsstatus: Trött, ensam och enormt puss- och kramsugen.. Skulle önskat att jag var nära en man som inte är här just nu..

Om man bortser från detta, så är jag en glad tjej idag! Efter att ha längtat i ett års tid efter ett eget badkar, så har min dröm äntligen gått i uppfyllelse! I eftermiddags åkte jag till Lidingö och köpte ett begagnat badkar för 300 spänn. Klockan 9 i morse ringde jag och väckte badkarsägaren vars annons jag spanat in på Blocket. Jag är glad att jag ringde så tidigt, för när jag sedan hämtade badkaret visade det sig att det hade ringt sju personer till efter mig som också ville köpa det. Tjohoo, det är roligt att ha flyt ibland! Nu har jag skurat mitt nya badkar så det blänker riktigt fint. :-)

Har just tittat på ett nytt underhållningsprogram på Kanal 6 som heter ”Hål i väggen”. Fick mig flera goda skratt faktiskt. Egentligen är programmet rätt fjantigt, men det är så knäppt så det blir kul tycker jag. Två lag med vardera tre kändisar tävlar mot varandra. Dom ska försöka göra samma pose med kroppen som ett hål i väggen visar. Denna vägg rör sig emot den tävlande och väl framme så är tanken att killen/tjejen ska lyckas komma igenom hålet. Det här lyckas väldigt sällan och personen i fråga puttas ner utav väggen rakt ner i en vattenfylld bassäng. Det låter kanske inte så roligt, men det såg riktigt knasigt ut… Vilket påhitt!

Nu orkar jag inte skriva mer ikväll..  Kramisar från lilla mig.


Av Jenny - 21 september 2008 01:29


Nu har jag nyss stapplat in genom dörren här hemma. Har varit ute på krogen. Vi var tre tjejer och två killar som besökte en restaurang vid kanalen på orten där jag bor. Har haft en trevlig kväll med god mat och gott vin. Vid halv tio-tiden började ett fyrmannaband som hette Cover Crew Band att spela. Dom var riktigt duktiga och körde coverlåtar av bland andra Creedence, Elvis, Jerry Lee Lewis, Status Quo och Nationalteatern. Stället fylldes med mer och mer folk vartefter kvällen fortskred. Det gick inte att ta miste på att lokalbefolkningen var danssugna! Dansgolvet var fullt med danzers som dansade – så gott dom kunde. Tihi! Det var mycket blandad kvalité på dansandet, men sammanfattningsvis så såg alla ut att ha riktigt kul! :-D Jag buggade och foxade lite med Thomas och Thomas. Bra att dom heter samma, så behöver man inte lägga så många namn på minnet. *smile*

Efter att vi lämnat stället cyklade tre av oss hem, en tog bussen och själv gick jag eftersom jag bor tämligen nära plejset vi var på. Och nu har jag alltså just kravlat mig in genom dörren. Aba aba, nu vet jag vad ni tänker! Ni tänker att nu har lilla Fröken Jenny tittat för djupt ner i glaset så att hon inte kan stå på bena. Sure! Men se de´ har hon faktiskt inte. *skakar på huvudet* Det var så här va.. Jag kommer in genom porten, ställer mig i hissen och väntar på att dörren ska gå igen.. tror ni att hissdörren går igen? Nä, det gör den inte. Jag står där och blänger fånigt på den halvstängda dörren ett tag. Öppnar dörren igen och försöker få den till att stänga sig. Dörren har visst bestämt sig för att den vill vara öppen..

Vad gör man då? Jo, jag börjar med raska steg gå uppför trapporna istället. Första trappan gick ju rätt bra att avverka och andra med för den delen. Men sen börjar mjölksyran infinna sig i benen och eftersom jag har ätit en god buffé denna afton så har jag lite extravikt i magen att bära på.. Väl uppe på fjärde våningen där jag bor, kan jag meddela att raskheten i spirorna hade försvunnit någonstans på vägen. Okej, det är bara att inse.. jag måste börja träna igen! Före sommaren kunde jag lätt cykla på motionscykeln i snabbt tempo i 45 minuter. Nu vette sjutton om jag skulle klara det. Det finns bara ett sätt att ta reda på det, eller hur? ;-D

Vad gjorde jag tidigare idag då? Jo, jag var till centrum och uträttade några ärenden. Bland annat var jag till Systemet och handlade några flaskor vin. Även fast jag inte är någon storkonsument av alkohol, så tycker jag att det är trevligt att ha några flarror hemma att välja mellan om man skulle få besök någon gång. Nu är mitt nya vinställ fullt med både vitt, rött och rosé. That´s nice. :-)

Goodnight everybody! Avslutar detta inlägget med en riktigt fin sista-dansen-låt..

http://www.youtube.com/watch?v=SAAM7GPXc0Y




Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards