Alla inlägg den 23 september 2008

Av Jenny - 23 september 2008 21:24


I morse var jag såå trött! Det måste vara det här mörket som inverkar.. Dagarna blir kortare och kortare, mörkare och mörkare.. När jag berättade för folk att jag kände mig som en zombie imorse, var det många som höll med om att dom kände likadant. Det är tydligen inte bara jag som är trött dessa dagar.. Efter några timmars jobbande piggnade jag i alla fall till och på lunchen kände jag mig riktigt uppåt. :-)

På jobbarfronten har det hänt en del idag. En tjej som jobbar för samma bemanningsföretag som jag, kom till min arbetsplats och blev intervjuad av min chef där. Det verkar som att hon (chefen) var tämligen nöjd med tjejen och att hon troligen kommer att bli den som ersätter mig. Återstår att se när hon har möjlighet att komma på upplärning. Då ska jag, under en veckas tid, sätta henne in i rese-och hotellbokningarnas underbara värld. ;-) Jag har faktiskt fått rätt så bra kläm på hur allting fungerar och idag fick jag även beröm av en konsult som tackade för väldigt god service. Haha! Jag blev lite mallig måste jag erkänna.. Vart ska jag då ta vägen efter detta uppdrag? Tja, det återstår att se.. Imorgon eftermiddag ska jag faktiskt träffa en ny kund. Dom ville gärna träffa mig och se vem jag är.

Idag har jag smackat dit ett använt tuggummi på min bils fönsterruta. Jag tyckte det blev riktigt fint. Det är inte alla som har ett tuggummi på sina bilrutor, eller hur? Jag tycker det är kul att vara lite originell. Nää, jag bara skojade! Saken var den att jag gjorde en fuling helt enkelt. Jag tuggar kanske tuggummi högst tre gånger om året och nu var ett sådant tugga-tuggummi-tillfälle. Mina ovana tugga-tuggummi-käkar blev fort trötta och därför ville jag göra mig av med gummit. Jag brukar inte slänga ut skräp genom fönstret men nu hissade jag faktiskt ner fönsterrutan och slängde ut mitt tuggummi. Efter några minuter kastade jag en flukt bakåt och vad tror ni att jag får se? Jo, tuggummit - fastkletat på rutan i baksätet.. Sicken envis rackare. Vad otroligt spännande det måste vara att få läsa om mitt tuggummi förresten! Nu får jag skärpa till mig. ;-)

Ikväll har jag hjälpt mamma att tvätta och mangla ca 14 lakan.. Puh, vilket jobb! Jag blev på fnitterhumör.. Har ni försökt att dra lakan och skratta samtidigt? Det går inget vidare. Jag flög som en vante med lakanet i nyporna, eftersom jag inte orkade hålla emot när mamma drog från sin lakansände.  Efter ett tag lyckades jag skärpa till mig och få fason på dragandet. Nu sitter mamma på bussen hem med kassarna fulla av nytvättade och nymanglade lakan. Skönt att ha det gjort. En del av dom tvättade lakanen användes som bordsdukar på min 30-årsfest. Vi hade inte tillräckligt med riktiga dukar, men jag tror inte att folk tänkte så mkt på att det låg vita lakan på borden. Jag tyckte ändå att det var roligare att använda dukar av tyg istället för av papper (ni vet såna som man köper på rulle).

Här får ni ett bra inköpstips: Spännband på Jula för endast 10 spänn! Inte för att jag ens har något takräcke på min bil, men jag resonerade som så att rätt var det är så kan man ju få användning för spännband..  Så jag köpte två förpackningar när jag ändå var i farten. Fattar inte hur dom kan sälja ut dom så billigt? Något måste dom ju tjäna på att tillverka dom?

Här nedan kan ni se bilder på mitt billiga inköp och även tre utav korten som min arbetskollega Åsa tog på mig igår. Ni vet dom som hon skulle använda till sin fotokurs (läs gårdagens blogginlägg).

Natti, natti!


Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards