Alla inlägg under november 2008

Av Jenny - 10 november 2008 19:13


Aj! Oj! Uj! Stånk! Stön! Pust!


Jag har tränat för hårt, så nu har jag världens träääningsvärk.. Måste få beklaga mig lite, fast ni säkert tycker att det är tråkigt att läsa. Just nu är det allt lite synd om mig... *stönar uppgivet* Kan knappt lyfta armarna och min stjärt är öm.. Jag går precis som Frank Andersson gjorde förra veckan, med en meter mellan benen.. Så går det när man försöker att bli stark som en björn på en gång.. Kroppen protesterar över den brutala behandlingen jag har utsatt den för på gymmet. Men så mycket tog jag väl ändå inte i? *funderar* Men det är klart.. jag har ju inte tränat på flera månader, så musklerna är ovana vid att användas.. Nä, jag får låta kroppen återhämta sig lite, och sedan är det till att fortsätta att göra nya tappra insatser på gymmet. :-D  


Idag har jag varit lyxig. Jag lämnade in bilen på verkstan och fick sommardäcken utbytta mot vinterdäck.. Vet ni vad jag gjorde under tiden? Jag gick till Mcdonalds och åt en hamburgare. Lyx! Tihi! När jag kom tillbaka till verkstan 20 minuter senare, stod min bil och väntade på mig - färdigbytt. Uj uj, vad det kändes nice.. Ibland får man vara lite bekväm, eller? ;-P 


Over and out.


Av Jenny - 9 november 2008 19:18


Jaha, idag har jag fått reda på något nytt: "Kinky sexliv gör dig lyckligare". Hm.. Här kan ni läsa hela artikeln från Expressen:
"En australiensisk undersökning visar att människor som har ett avancerat sexliv är lyckligare än andra. Par som praktiserar till exempel s/m-sex visade sig vara mer harmoniska än de som praktiserar " vanligt" sex, skriver kk.no. 20 000 människor deltog i studien vid universitetet  New South Wales i Australien och resultatet förvånade forskarna. De cirka två procent av studiens deltagare som praktiserade sadomasochistiskt sex och så kallad bondage var överlag mer harmoniska och tillfreds med livet än de som hade så kallat ordinärt sex, skriver kk.no.

En uppfattning som tidigare rått var att de som drogs till s/m och andra avancerade sexformer utsatts för trauma och övergrepp i barndomen- men så är alltså inte fallet. Undersökningen visade också att par som praktiserar s/m inte är mer aggressiva eller ångestladdade än andra. De var också minst stressade psykiskt.


Forskarna är inte helt säkra på varför det är så här, men en teori är att människor med ett alternativt sexliv är mer i harmoni med sig själva för att de valt att göra något ovanligt och är bekväma med det beslutet, skriver kk.no."


Oh la la... Det där ska jag ta och fundera lite på. Haha! Det är ju upp till var och en om, och i så fall hur dom vill krydda sexlivet. Om båda parter är med på att ha s/m-sex är det ju bara att "tuta och köra" (haha, vad porrigt det lät då!).. Jag tänker dock inte skriva i min blogg vad jag själv tycker om att ha kinky sex. Om jag skrev att jag tycker om det kanske ni blir förfärade och om jag skriver att jag inte tycker om det så kanske ni tycker att jag är en tråkfia. Vad vet jag? Hihi!


Här är en bild som jag hittade som relaterade till detta ämne. Eftersom min blogg inte är barnförbjuden, så var jag tvungen att plocka fram mina konstnärliga gener och censurera bilden lite. *smile*








Av Jenny - 9 november 2008 00:59


En fin ballad med en underbar text...














Av Jenny - 8 november 2008 11:36


Hej hopp - gummi snopp!


Idag är min dator seg. Den verkar inte vara riktigt på G idag.. Någon som däremot inte är seg är undertecknad! Jag vaknade strax efter åtta av mig själv. Gick upp och satte på mig träningskläderna. När klockan var nio och gymmet slog upp sina portar, så var jag där. Värsta hurtiga bruden, eller hur! ;-)


Det gick bra att träna. Något som jag däremot saknade enormt var min mp3-spelare! Min laddningssladd till den är på vift sen en tid tillbaka. Var har jag lagt den måntro? Jag tror att jag har lyckats städa bort den.. Måste hitta den så att jag kan börja lyssna på min sköna träningsmusik igen. Det är så mycket roligare att träna när jag har bra musik som får mig in the right type of mood.


I början av dagens träningspass hade recepionisterna glömt bort att sätta på musiken i gymlokalen. Jag fick gå ut och säga till dom. Bra, tänkte jag nu är det bara att tuta och köra. Men icke, dom hade lyckats sätta på en radiokanal där dom babblade hela tiden. Det var en massa prat om horoskop och judendom och dom intervjuade en kinesiska.. Jag började trampa allt långsammare på motionscykeln.. Det här gick jag inge´vidare ansåg jag, så jag gick ut och bad dom att byta kanal. Åter i gymlokalen började jag träna på en utav magtränar-maskinerna. Tror du att dom bytte kanal? Nej, dom verkade ha glömt bort att jag hade sagt till dom. Efter ett tag bytte dom iallafall till Rix FM. Sedan gav jag järnet till tonerna av Duffy, AC/DC och Jason Mraz.. That was much better! :-D


Nu har jag hemma igen och har ätit en ordentlig frukost. Jag känner mig nöjd med tillvaron. Ni vet väl att jag älskar att bugga förresten? På SVT:s hemsida har man nu lagt upp en liten mini-bugginstruktionsvideo med dom duktiga dansarna Henke och Lotta:


http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=98271&a=1304197


Det är så kul att dansa! *smile*


Kram: Jenny!

Av Jenny - 8 november 2008 02:36


Okej, Zandra! Nu vet jag vad du pratar om. Nu förstår jag varför du har sett samma film flera gånger. Vi pratar om Sex and the City – The Movie. Wow, vilken braig film! Helt underbart härlig! Rallybrudar är ingenting i jämförelse med denna high-class-movie!

Jag skrattade, jag grät, jag blev arg och jag blev lycklig – allt inom loppet av ca två timmar. Kort sagt, Sex and the City berörde mig. :-)

Jag kände igen mig i tjejernas tankegångar och jag levde mig in i deras känslor. Dom är vanliga tjejer, som samtidigt lever ett tämligen lyxigt liv. Tänk att ha en sån där härlig garderob som Carrie fick av Big! Tänk att kunna åka iväg till Mexiko så där och njuta av ett liv i sus och dus. Och porrscenerna där Samanthas manlige granne medverkade var inte att leka med! Jag skrattade åt Miranda som hade odlat värsta busken mellan benen för hon hade blivit bekväm i sitt förhållande. Jag blev frustrerad när Carrie blev lämnad av sin blivande man strax före vigsel-ceremonin. Jag blev glad över tjejernas fina starka gemenskap och deras sätt att ställa upp och stötta varandra. Filmen handlade om sex, kvinnor vs män, kläder och mode, familjen, stolthet, att älska, glömma och förlåta. Och den hade massor av Girlpower! Jag tycker att den här filmen var bättre än tv-serien, ändock är personerna dom samma som dom var i serien.

Jag har svårt att bestämma mig, men Sex and the City-filmen får fyra STORA colaburkar av fem möjliga utav mig.

Vinkevink!


Av Jenny - 7 november 2008 18:34


Aaaah...


Jag mår som en prinsessa just nu! Jag totalmyser, har det så gött, känner mig verkligen lycklig och tillfreds. Det lixom bubblar inombords! :-D Bubbel-i-magen! Nää, jag har inga gaser i magen om ni trodde det, utan jag tror bestämt att det är små glädje-bubblor som spritter runt inombords helt enkelt. Lite svårt att förklara feelingen.. ;-)


Nu är helgen här. Har just ätit en god middag. *mums* Jag har hyrt två filmer som jag ska titta på ikväll och köpt lite gottis-tottis (som min kompis Rikard skulle ha kallat det för) i form av ostbågar och i kylen står några kalla colaburkar och väntar på mig! Jag har inga planer what-so-ever i helgen, vilket inte bekommer mig det minsta. Ibland kan jag bli rastlös och uttråkad när jag inte har något planerat, men denna helg gör det mig ingenting att jag inte har det. Jag känner för att ta helgen som den kommer helt enkelt. Mmm..


Ett hett filmtips ikväll är den superfina filmen "Feels like heaven", kl 21.30 på Kanal 5. Se den vettja! Me like a lot.


Nu ska jag kura ihop mig under filten i soffan här.. Må så gott alla där ute!


Hittade förresten en lite busig animation (se nedan). Undras vad det är som rör sig under tröjan?? Jag har mina aningar.. *fniss*


Av Jenny - 6 november 2008 21:38


Tjingeling!

Grrrr! Hiiiyyaaa! Come on! Nu är det bäst att ni ser upp allihop! Idag har jag varit på gymmet och blivit jättestark! Stark som en björn. En jättebamsing till björn! :-D Är det någon som har lust att gå en brottningsmatch mot mig?? Eller kanske lite armbrytning skulle vara något? Oavsett så är risken stor att ni kommer att förlora serrni.. Jag tränade med hantlar och… eh, vad heter maskinerna nu igen? Jag kommer inte ihåg. Men många maskiner blev det i alla fall! Ni skulle bara veta vad duktig jag har varit. ;-D *försöker dunka mig själv i ryggen*

Nä, men allvarligt, det känns jättebra att ha varit till Friskis & Svettis-gymmet idag. Där finns verkligen alla sorters människor. Stora, små, korta, långa, tjocka, smala, gamla och unga. Vi har spännarkillen med ett ton muskler på varje biceps som ser ut som att han äger gymmet, vi har gammelgubben med skäggstubb och storputmage som stinker av gammal svett, vi har unga tonårstjejen med dom senaste modeträningskläderna som sitter på motionscykeln och trampar på i sakta mak tuggandes på tuggummi. Sen har vi typen som alltid får mig att bli så full i skratt: unga killen med stickad mössa på sig när han tränar – inomhus!! Tihi! Och så ska gärna hans mjukisbyxor vara nerdragna till knävecket! Hihi. Själv ser jag så otroligt cool ut ska ni veta! Nä, jag bara skoja! Jag ser nog rätt normal ut. Inget märkvärdigt. Jag tycker att det är skönt att få ta i lite och efteråt känns det skönt i hela kroppen. Hoppas att jag nu kommer att vara tillräckligt disciplinerad framöver och kommer iväg och tränar åtminstone några gånger i veckan. Jag vill bli lika vältränad som jag var i våras. Det vore nice! :-P


I skvallertidningen jag läste tidigare idag spekuleras det om att Kronprinsessan Victoria och Daniel inte kan få barn tillsammans, och att det ska vara anledningen till varför dom inte gifter sig.. My god, låt det stackars paret få vara ifred. :-S Det är ju deras ensak tycker jag. Bara för att dom är offentliga personer, så ska massmedia spekulera, klura och tänka-så-att-det-knakar hur det kommer sig att dom inte har gängat sig ”på riktigt” eftersom dom nu har varit ett par i sex-sju år. Det stod i artikeln att Victoria redan har kommit in i den fas i livet då kvinnans möjlighet att föda barn börjar avta. Då hajjade jag till. Hm, Victoria är bara ett år äldre än mig. Jag vill inte att min möjlighet att föda barn ska avta redan… Det låter så tråkigt. Jag känner mig ju inte så gammal..


Imorgon är det fredag. Alltid trevligt med fredagar! Även fast jag trivs på min arbetsplats, så välkomnar jag helgen. Appropå arbetsplats, så fick jag reda på idag att mitt uppdrag hos denna kund förlängs minst månaden ut. Mitt bemanningsföretag hälsade att kunden är jättenöjd med mig. Det är roligt att få höra. Jag trivs som sagt bra hos dom. :-)


På vägen till bussen efter jobbet idag mötte jag Frank Andersson. Han gick med benen brett isär och såg självsäker ut. Ni vet väl vem Frank Andersson är? Han är en av Sveriges genom tiderna främste brottare. OS i Los Angeles 1984 blev Franks sista stora internationella mästerskap. Hans mål var att ta guld, men stannade vid att ta hem bronset. Efteråt festade han till rejält och av frustration över misslyckandet gav han bort medaljen till en taxichaufför. Några dagar senare myntade Andersson det klassiska uttrycket "Kuken ska ha sitt". Hm.. låter som en klyftig kille, eller?!


Appropå ingenting: Nu blev jag plötsligt puss-sugen! Och killen som ger mig fjärilar i magen är inte här. Han är mer än 3o mil härifrån. Hade han varit här, så skulle jag nog allt gett honom en liten puss.. *smile*


Natti, natti på er!  



Av Jenny - 6 november 2008 08:54


Godmorgon!


Jag har sovit många timmar inatt. Skönt! Dessvärre är jag fortfarande trött. Men jag piggnar nog snart till. På vägen in till kneget läste jag "Hänt Extra". Där frågade man fem kändisar vad dom behöver förbättra mest: Sömnen, immunförsvaret, lönen eller självkänslan. Två av dom svarade sömnen, och jag är benägen att hålla med dom. Mitt immunförsvar är helt ok. Det är till och med bättre än vad det någonsin har varit! Genom hela min uppväxttid åkte jag på den ena förkylningen efter den andra. Och det var inga små förkylningar heller, utan ofta medföljde feber i flera dagar. Men dom senaste åren är jag tack och lov sjuk mer sällan. Mamma berättade att det var likadant för henne. Hon var ofta sjuk i sin ungdom, men runt 30 års ålder avtog sjuktillfällena och numera är hon nästan aldrig sjuk. Då vet jag vad som väntar mig med andra ord; ett kärnfriskt åldrande. *smile* Hoppas kan man ju alltid göra. :-)


Ett alternativ i skvallerblaskan var ju att förbättra lönen.. Visst, jag har ingen höjdarlön. Men det bekommer mig inte så mycket just nu. Självklart vill man ha mer pengar, men egentligen prioriterar jag andra saker mer. Till exempel att mina nära och kära ska få vara friska, att jag får dela mitt liv med en man som jag respekterar, som uppskattar mig för den jag är och som jag kan dela sorg och glädje med. Något som oxå är väldigt viktigt för mig är hemmet. Hemmet betyder trygghet för mig. Det gör det nog för många. Jag älskar att fixa där hemma. Borta bra - men hemma bäst. ;-)


Sista alternativet var om man ville förbättra självkänslan.. Njae, just nu mår jag rätt bra faktiskt. Jag trivs med mig själv. Har haft en 30-årskris under en längre period, vilket har varit jobbigt. Men nu går det bra både på jobbfronten och dejtingfronten, så jag mår bra! Det har ni säkert märkt att jag har påpekat tidigare i min blogg. :-D Jag mår oförskämt bra. Men så är ju livet.. det går upp och det går ner, hela tiden. Så nu när jag trivs, passar jag på att njuta ordentligt!


Så alternativet som jag skulle vilja förbättra mest är just sömnen. Datorn tar mycket tid av min fritid just nu. Jag skulle behöva ha sånt där barnlås på datorn, så när klockan är låt säga 21.30 på kvällen skulle datorn automatiskt stänga av sig. Det skulle inte vara dumt. Tihi! Jag är övertygad om att jag inte kommer att sitta lika mycket vid datorn när jag bildar familj, då kommer databeroendet garanterat att avta. Det ser jag faktiskt fram emot. Datorn får vara min sambo just nu.. ;-) Det låter lite sorgligt, men datorn är ett ganska trevligt tidsfördriv. I denna burk med nollor och ettor finns alla min kompisar. Love u! :-D


Nu ska jag slita mig från datorn och förbereda några kundbesök!


Ha en trevlig fortsättning på dagen!









Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards